Skönhets favoriter: MAJ

Det här är mitt första inlägg av den här typen och jag hade tänkt att det här då kunde bli en slags serie som jag kunde göra en gång i månaden. Så here we go!

wpid-wp-1434554619008.jpeg

Mina skönhets favoriter från maj månad består av:

Lumene Clear it up! Anti-shine toner – Det här är ett ansiktsvatten från Lumenes Clear it up serie och skall effektivt kontrollera glans och ta bort de sista resterna av din makeup efter rengöring. Jag älskar doften av den och hur huden känns efteråt och den passar väldigt bra min hud eftersom att jag har lite mer fet hud och får väldigt lätt finnar. Den här har jag köpt från Citymarket och den kostade ca 10 €.

Schwarzkopf got2b Mind Blowing Xpress Dry Styling Spray – Ett nytt styling spray som skall förkorta tiden du sätter på att föna håret, fungera som heat protection och göra håret lättare att bårsta. Den här fungerar, nu kan jag tänka mig att faktiskt föna håret på morgonen före jobbet eller skolan. Egentligen så fönar jag mitt hår väldigt sällan men den här är bra för de dagarna när jag behöver göra det. Ett pluss är att den här också doftar gott. Köpt från Citymarket men jag minns tyvärr inte vd den kostade, kanske ca 10 €.

Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair 7in1 BB Beauty Balm – Den här kommer från en serie som Claudia Schiffer har lanserat för Schwarzkopf och det här är en hår produkt jag inte vill leva utan. I love it! Jag använder den i fuktigt hår efter varige gång jag tvättat håret och den har vekligen gjort under för mitt hår, specielt mina hårtoppar som tidigare har varit väldigt torra. Också den här har en god doft. Köpt på Citymarket för ca 7 € så den är inte väldigt dyr.

Max Factor Excess Volume Mascara – Den här mascaran har två sidor, en som skall ge extrem volym och den andra skall fungera som ett svart lack. Den här som jag har är vattenfast och den ger verkligen bra med volym och dessutom så tycker jag att den inte klumppar ihop dina fransar så väldigt mycket. Det ända ja tycker är lite negativt är att det är väldigt svårt att putsa bort det.

Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel – Bästa ögonsbrynsgel jag har testat. Det klumppar inte ihop dina ögonbryn och det håller dem på plats hela dagen också när du tränar. Min är i färgen transparent. Kostar 9,50€ på Sokos.

Maybelline Baby Lips läppbalsam – Den här är Peach Kiss från Maybellines Baby Lips läppbalsam kollektion och mitt favorit läppbalsam under maj månad. Den är skimrig och ger lite färg på samma gång som den fuktar läpparna och därför har jag använt den ganska mycket som ett läppglans på vardagarna. Kostar 3,90 € och går att hitta på typ Sokos eller Citymarket.

wpid-wp-1434554595587.jpegwpid-wp-1434554546250.jpeg

Lancome Absolu Au Naturel Complete Nude Make-up Palette – Det här är en travel exclusive palett som jag köpte från Viking Line förra månaden. Ögonskuggorna är väldigt fina och pigmenterade och rougen fungerar fint som en highlighter. Jag har inte testat alla grejer ännu men pennorna fungerar bra och mascaran har en rolig böjd borste vilket gör det lätt att applicera.

wpid-wp-1434554584803.jpegMake Up Store Microshadow i färgen Cashewnut – Den här fick jag i present och den har en lite shimrig beige färg. Den är helt okej pigmenterad och passar bra som en vardaglig ögonskugga tycker jag.

Clarins Eyebrow kit pro palette – Det här är en ögonbrynskit som innehåller tre olika färgers ögonbrynskuggor, en ljusrosa higlighter, ögonbrynsgel, en liten pincett, en liten borste och en liten applicator. Skuggorna har en bra pigment och håller bra på ögonbryna, själv använder jag mäst den mörkaste skuggan eftersom att den mellersta är lite för röd i tonen för mig. Den här har blivit en vardaglig produkt för mig och jag är väldigt nöjd. Dessutom så är de små verktygen så söta. Min köpte jag på Viking Line men den går också att hitta på Sokos och där kostar den 52,50 €.

wpid-wp-1434554576262.jpegThe Original Beautyblender – Också ett fynd från min kryssning förra månaden. Jag har varit väldigt nyfiken på den här lilla pinka svamppen en längre tid efter att jag kollat så många beautybloggare på youtube. Is it worth the hype? Yes! Det här är en produkt som när du börjar använda så undrar du att hur har du klarat dig utan den tidigare. Min foundation lägger sig så bra på huden när jag använder den här. Kostar 19,90 € på Sokos.

Rimmel Natural Bronzer Waterproof Bronzing Powder – Det här är min favorit bronzer just nu. Den är matt och färgen är inte för röd eller orange tycker jag. Den borde vara vattenfast och hålla upp till 10 timmar vilket jag antar att nog stämmer. Den har SPF 15. Min är köpt från Tarjoustalo för 7,90 €.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s