Taidetta meille, vai teille?

Idag är det onsdag och skolan är slut för min del den här veckan. Just nu sitter jag på Cafe Rento i Entresse och dricker en latte medans jag väntar på min mamma. Jag har en zumba lektion kl.17 så vi skall döda lite tid här tills dess. Får se om det blir någon shopping, nu när det verkligen är vår och inte så kallt ute mera så skulle det vara roligt med något nytt och fräscht.

Förutom föreläsningen idag så besökte jag tillsammans med några kompisar Ateneum. Det var länge sedan jag var där sist så det var riktigt intressant. Orsaken till att varför vi gick dit speciellt idag var för att idag så kommer alla studerande in gratis. Kul, va?

Evenemanget heter Taidetta meille och pågår ännu till kl.20 idag. Utställningen de har nu är Ismo Hölttös fotografiutställning. Han är en okänd fotograf för mig men det spelar nog ingen roll egentligen. Alla fotografier var svartvita och tagna på 60-talet runt om i Finland. Jag tycker att det var inspirerande, det kunde vara roligt att någon gång gå runt på stan, eller varför inte någon annanstans också, och bara fota det man ser.

DSC_0546Blogga och sitta på café och dricka latte, är det inte så man skall göra? 😉

DSC_0547

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s